Horoscop

Leii vor să înceapă anul în forţă şi se gândesc doar la muncă

Varsator
Nu prea te simti in largul tau astazi pentru ca cei din jur sunt ocupati fiecare cu treburile lor si nu au timpul necesar ca sa stea sa te asculte pe tine. Ar fi bine ca astazi sa stai mai mult singur si nu ar fi o idee rea sa incerci sa te relaxezi.

Pesti
Simti nevoia unei schimbari in viata ta, insa nu esti sigur daca iti doresti sa fie pe plan profesional sau personal. Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie si nu ii lasa pe cei din jur te influenteze.

Berbec
Daca vrei sa termini toata treaba, ar fi bine sa mergi mai devreme la locul de munca si sa te pui direct pe treaba. Sunt foarte multe proiecte care nu mai suporta amanare, altele de care trebuie sa te apuci, iar sefii vor toate rapoartele la zi.

Taur
Treci printr-o perioada solicitanta din punct de vedere fizic si simti ca nu mai rezisti. Lasa orgoliul deoparte si cere ajutorul cuiva din familie pentru a nu te epuiza.

Gemeni
Nu prea esti incantat de un anumit aspect de la locul de munca, dar preferi sa taci si sa mergi mai departe decat sa pui in discutie aceste lucruri. Ceva mai bine va fi astazi din punct de vedere personal. Spre seara o sa stai mai mult cu familia si chiar vei realiza ca te simti bine.

Rac
Te simti foarte obosit si abia astepti sa vina weekendul sa te odihnesti, insa pana atunci trebuie sa duci la bun sfarsit mai multe sarcini de la locul de munca. Partenerul de viata are nevoie de ajutorul tau si ar fi bine ca in aceste zile sa ii acorzi mai multa atentie.

Leu
Esti entuziasmat in legatura cu un eveniment ce se apropie, dar in acelasi timp esti nelinistit si vrei ca totul sa iasa ca la carte. Astazi o sa ai foarte mult de munca, iar seara vei anula cateva intalniri pentru a merge direct acasa pentru a te relaxa.

Fecioara
Astrele pravad o zi linistita, ba chiar odihnitoare pentru tine. La locul de munca lucrurile vor decurge normal, iar din punct de vedere personal nu va avea loc nicio schimbare.

Balanta
In cazul in care te pregatesti sa pleci la drum asigura-te ca ai pus la punct toate detaliile si nu uita sa verifici cum va fi vremea, pentru ca nu vrei sa ramai blocat in trafic din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Scorpion
Familia are nevoie de ajutorul tau, asa ca astazi ar fi bine sa lasi pe planul doi locul de munca si sa faci tot posibilul sa rezolvi problemele personale. Abia apoi te poti gandi si la proiectele de la munca.

Sagetator
Ambitia de care ai dat dovada te-a ajutat pana acum, insa astazi te va duce pe culmile gloriei. Ai grija cum interpretezi toate acestea si sa nu o iei pe un drum gresit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *