Moldova

Liberalii nu se aşteptau la plecarea lui Teo Cârnaţ din partid

„Astăzi am depus o cerere către organele Partidului Liberal ca să fiu exclus din calitatea mea de membru al partidului”, a declarat Teo în cadrul unei conferinţe de presă. Consilierul a explicat că s-a simţit marginalizat în cadrul echipei liberale. „Pe parcursul activităţii mele în partid nu am fost apreciat ca personalitate şi am fost marginalizat. Nu mă pot identifica cu echipa”, a declarat Teo Cârnaţ. 

Pe de altă parte, colegii săi liberali au rămas foarte miraţi de această decizie. Solicitat de TIMPUL, consilierul Iurie Topală a spus că Teo Cârnaţ ar fi avut mai curând motive personale să plece. "Nu a dat semne că vrea să părăsească fracţiunea. Este un băiat destul de bine pregătit şi nu ştiu ce l-a impus să plece. În fracţiune era cu toţi prieten, nimeni nu era împotriva lui, stătea bine şi era stimat. Şi pe mine m-a mirat faptul că el a plecat. Eu cred că el a plecat  din motive personale, ca  el să fie liber în acţiunile lui" a declarat Iurie Topală, exprimându-şi convingerea că fostul coleg de fracţiune va vota totuşi proiectele de lege propuse de liberali. Alt consilier din PL, Oleg Cernei a refuzat să comenteze decizia lui Teo Cârnaţ.

Teo Cârnaţ  a activat în calitate de consilier în CMC pe listele PL timp de 3 ani. El a anunţat că va rămâne în CMC în calitate de consilier neafiliat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *