CSI / RusiaUcraina

Liderii Rusiei se tem de un posibil asasinat în grup: Ies la iveală detalii explozive după vizita lui Putin în Ucraina

Ministrul Apărării al Rusiei, Serghei Șoigu și șeful Statului Major General, Valeri Gerasimov nu l-au însoțit pe Vladimir Putin în timpul călătoriei în zonele ocupate din Ucraina din motive de securitate, dar au luat parte la întâlniri prin videoconferință – una în regiunea Herson, cealaltă în Lugansk, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov.

”Pentru comandantul suprem-șef, ministrul apărării și șeful Statului Major General să se adune într-un singur loc – pentru a da o astfel de ispită inamicului, desigur, este un mare risc”, a declarat Peskov, titrează Interfax. ”Dar, desigur, ministrul Apărării, Șoigu, a luat parte la întâlnirea pe care președintele a avut-o în regiunea Herson prin videoconferință”, a declarat Peskov.

”La cea de-a doua întâlnire – în Lugansk, șeful Statului Major General și comandantul Grupului Mixt Gerasimov au fost prezenți acolo prin Forțele Aerospațiale. De fapt, la cea de-a doua reuniune din LPR au fost rezumate rezultatele călătoriei și s-au dat rapoarte de revizuire”, a conchis purtătorul de cuvânt al lui Putin.

”În regiunea Herson, președintele a comunicat și a primit rapoarte de la comandantul grupului de forțe Dnepr, generalul-colonel Oleg Leontievich Makarevich, comandantul grupului de forțe Vostok, generalul-locotenent Andrei Vladimirovici Kuzmenko, comandantul adjunct al grupului comun de forțe, generalul-colonel Mihail Teplinsky”, a declarat acesta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *