Actualitate

Liderul cecen amenință să rupă degetele și să smulgă limba celor care îl critică online

Locuitorii republicii rusești Daghestan, învecinată la vest cu Cecenia, și-au exprimat indignarea săptămâna aceasta cu privire la un semn instalat lângă granița lor care marchează că zona aparține Ceceniei. Protestatarii din Daghestan au privit semnul ca pe o acaparare de teren și l-au dărâmat luni, doar pentru a fi reinstalat marți de către autoritățile cecene, care spun că zona a fost întotdeauna parte a republicii lor.

Vorbindu-le susținătorilor săi într-un video transmis live pe Instagram, Kadîrov i-a îndemnat pe cetățenii din Daghestan să ”nu cadă pradă provocărilor” și să posteze comentarii jignitoare online.

”Dacă îmi insultați sângele, rasa și oamenii, este cel mai important pentru mine. Așa că păstrați-vă limba și degetele în frâu, altfel vă vom rupe degetele și vă vom smulge limba”, a spus Kadîrov.

”Mă știți bine, îmi place să mă țin de cuvânt”, a adăugat el.

Kadîrov a le-a spus celor care privesc comunicatul său video să elimine orice comentarii jignitoare care au fost deja postate, adăugând că polițiacecenă și agențiile secrete ”vor veni și vor bate la ușile” tuturor celor care se găsesc vinovați că au insultat poporul cecen online.

”Nu vă spune cum să să denumiți străzile și satele”, a spus el.

Daghestan și Cecenia au fost implicate în negocieri cu privire la granița lor de 400 de kilometri de la începutul anului 2019.
 
https://www.hotnews.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *