Fotbal

LIGA 1: Apune Steaua lui Gigi Becali!?

Etapa a 13-a a campionatului românesc de fotbal, Liga 1 s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru Steaua Bucureşti, care nicidecum nu poate depăşi seria neagră a rezultatelor negative din partidele jucate în deplasare. Săptămâna trecută “steliştii” au disputat trei meciuri oficiale.

După ce, luni, trecuse cu 1-0, în campionat, de Pandurii Târgu-Jiu, iar peste două zile, devansase în cupă, pe Sportul Studenţesc, bucureştenii şi-au găsit “naşul”, la Bistriţa, unde golul înscris, din penalty, în minutul şase, de Junior Moraes, a consemnat o nouă înfrângere a echipei patronate de Gigi Becali, şi prima victorie a gazdelor după şapte etape. 84 minute au avut la dispoziţie discipolii lui Marius Lăcătuş pentru a “remonta” scorul de pe tabelă, dar meciul s-a încheiat cu acelaşi scor la limită, 0-1. Cu cinci etape până la finalul turului, Steaua se confruntă cu o criză acută de joc, iar schimbări în administrarea formaţiei din Ghencea sunt imperios necesare, pentru a salva actuala stagiune competiţională.

A clacat în etapa a 13-a şi una din liderele clasamentului, FC Timişoara, care a evoluat de asemenea în deplasare, contra echipei FC Braşov. Într-un meci dramatic, în care au fost avertizaţi câte trei jucători de ambele părţi, scorul aşa şi nu a fost deschis şi bănăţenii pot pierde poziţia secundă în top, dacă Rapid Bucureşti va învinge în această seară, pe Pandurii.

În alte meciuri ale etapei a 13-a s-au consemnat rezultatele: FC Vaslui – Victoria 1-0, Dinamo– Gaz Metan 3-2, Oţelul – CFR 1-1, FCM Târgu Mureş – Sportul Studenţesc 4-1.

Astăzi, în afară de meciul Rapid – Pandurii, se vor mai întâlni echipele Universitatea Cluj – Astra şi Unirea – Universitatea Craiova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *