Actualitate

(LIPCANI) 3700 pachete de țigări au fost capturate la frontieră

În noaptea de 5-6 iulie curent, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani, s-a declanșat o acțiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu țigări. 

Infractorii au fost opriți de colaboratorii Secției echipe mobile din cadrul Direcției regionale Nord, în jurul orei 00.10, pentru verificare un autoturism de model Hyundai, care înainta cu viteză sporită spre ieșirea din țară, pe direcţia Șiriuți-Rădăuți-Prut.

În mijlocul de transport se aflau trei persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 36 ani, prezentându-se ca locuitori ai orașului Drochia. În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au găsit în portbagajul autoturismului două colete voluminoase, o barcă gonflabilă și vâsle. La examinarea conținutului coletelor s-au depistat țigări, marca Plugarul, în număr de 74600 de țigarete, estimate la o sumă de 14920 lei.

Autoturismul, ambarcațiunea de cauciuc și produsele de tutungerie au fost reţinute, actualmente cazul este investigat pentru a stabili întreaga activitate infracţională.

Timpul.md (A.G.) 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *