Social

Litoralul românesc este invadat de turiști. Toate hotelele sunt ocupate!

Peste 230.000 de turiști se află pe litoralul românesc, potrivit estimărilor agenților economici din turism, fiind cel mai aglomerat sfârșit de săptămână din acest sezon estival. „Gradul de ocupare a hotelurilor şi pensiunilor de pe litoral este de sută la sută la sfârşitul acestei săptămâni, iar în staţiunea Mamaia nu mai sunt camere disponibile nici pentru luna august”, a declarat, duminică, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, pentru Medifax.

Pentru evitarea aglomerației la stația de taxare de la Fetești, polițiștii recomandă ca plata taxei de trecere a podurilor peste Dunăre să se facă la benzinăriile autorizate ori prin SMS, la numărul 7577 — număr disponibil în patru rețele de telefonie mobilă, detalii fiind pe site-ul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

Fiind posibil ca în următoarele ore traficul rutier să înceapă să se aglomereze către capitală, turiștilor le este precizat că dinspre Constanța înspre București se poate circula și pe următoarele rute:—DN2A Constanța — Hârșova — Slobozia — DN21 Drajna — A2 Drajna — București; DN3 Constanța — Murfatlar — Ostrov (traversare cu bacul) — Călărași — A2 — București.

Agerpres/Mediafax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *