Actualitate

Litvinenco, despre spargerea conturilor de Telegram: „Ajungem la un final și acest final nu este deloc plăcut pentru grupările criminale”

Spargerea conturilor oficiale de Telegram ale președintelui Maia Sandu și vicepremierului Andrei Spânu și apariția unor falsuri care îl vizează au fost comentate în debutul ședinței Guvernului și de ministrul Justiției Sergiu Litvinenco.

„Am văzut eu aceste mesaje false. Ajungem la un final și acest final nu este deloc plăcut pentru acele grupări criminale cu care luptăm de mai multă vreme. S-au unit și încearcă să submineze procesele pornite împotrive lor”, a declarat Litvinenco.

Ministrul Justiției a propus suplimentarea agendei Guvernului cu un proiect de hotărâre vizând aprobarea sesizării adresată Curții Constituționale cu privire la controlul constituționalității partidului politic „Șor”.

”Din punctul meu de vedere există toate circumstanțele pentru a depune această sesizare și pentru a se declara neconstituționalitatea acestui partid”, a mai adăugat ministrul.

La rândul său, vicepremierul Andrei Spânu, pe contul de Telegram al căruia au apărut mesaje false a precizat că ultimele mesaje nu-i aparțin și nici măcar nu a reușit să le citească. El a îndemnat cetățenii să nu se lasă induși în eroare și să se informeze doar din surse sigure.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *