Politică

LIVE. CC continuă examinarea demersului Guvernului privind scoaterea în afara legii a Partidului „Șor”

Curtea Constituțională (CC) continuă examinarea demersului Guvernului referitor la constituționalitatea Partidului „Șor” miercuri, cu începere de la ora 10:00, a anunțat președintele Curții, Nicolae Roșca.

Menționăm că în ședința de marți, magistrații au respins cererea privind audierea lui Ilan Șor, care intenționa să intervină în direct cu un apel video să discute cu magistrații Înaltei Curți.

De asemenea, judecătorii Curții Constituționale au respins și demersurile reprezentanților „ȘOR” privind audierea unor persoane publice, precum și au respins expertiza psihologică și sociologică solicitată de avocatul lui Șor, Aureliu Colenco.

De cealaltă parte, judecătorii au acceptat anexarea unor materiale video, unde apare Ilan Șor cu niște declarații controversate. De asemenea, au fost acceptate și unele comunicate publicate pe paginile web ale Partidului „ȘOR”.Demersul a fost admis parțial de magistrați.

Totodată, menționăm că un grup de simpatizanți ai formațiunii care au protestat în fața Curții Constituționale, au fost identificați de poliție cu obiecte interzise.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *