Social

LIVE. Deputații se convoacă în ultima ședință din sesiunea de primăvară-vară a Parlamentului. Recean va cere prelungirea stării de urgență

Deputații se convoacă în ultima ședință din sesiunea de primăvară-vară a Parlamentului din anul 2023. Pe ordinea de zi sunt incluse peste 40 de subiecte.

Astfel, deputații urmează să examineze solicitarea premierului Dorin Recean privind prelungirea stării de urgență pentru încă 60 de zile. De asemenea, deputații vor dezbate proiectul privind evaluarea externă a judecătorilor și procurorilor, dar și cel cu privire la modificarea cadrului normativ conex reformei Curții Supreme de Justiție (CSJ), scrie Deschide.md.

De asemenea, vor fi examinate proiectele de modificare a Codului de procedură penală și Codului contravențional, Codului educației, Codului muncii, Codului serviciilor media audiovizuale, dar și Codului fiscal.

Aleșii poporului urmează să ratifice mai multe documente, dar și să denunțe patru acorduri încheiate pe platforma Comunității Statelor Independente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *