Social

LIVE. Mișcarea Pentru Popor organizează un nou miting în centrul Capitalei

Mișcarea Pentru Popor organizează un miting în fața Parlamentului, manifestându-și nemulțumirea față de actuala conducere a Republicii Moldova. În această dimineață, reprezentanții acestor formațiuni au acuzat Poliția că blochează accesul oamenilor la libera deplasare și protest. Ei susțin că autocarelor care transportă pasageri li se ridică plăcuțele de înmatriculare, scrie Radiomoldova.md.

În context, Poliția solicită participanților, dar și cetățenilor să manifeste înțelegere față de măsurile de ordine și siguranță publică, să respecte legea și indicațiile forțelor de ordine pentru ca acțiunea să se desfășoare în condiții optime.

„Ținând cont de faptul că situațiile anterioare au demonstrat că organizatorii ignoră obligațiunile ce le revin, ceea ce creează haos în procesul de organizare a întrunirii și crearea dezordinilor, reiterăm faptul că organizatorii poartă răspundere pentru faptele ilegale ale participanților la acțiune”, a precizat Poliția într-un comunicat de presă.

Menționăm că anterior autoritățile au declarat că scopul acestor acțiuni este răsturnarea ordinii constituționale, schimbarea puterii legitime de la Chișinău, dar și stoparea procesului de integrare europeană.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *