Internațional

Liverpool a clacat în Portugalia

Fotbaliştii de la Liverpool antrenaţi de Rafa Benitez au avut un start perfect de meci în prima manşă a sferturilor de finală din Europa League, partidă jucată în deplasare, cu Benfica Lisabona. “Cormoranii” au reuşit sa deschidă tabela după doar 9 minute. Steven Gerrard a făcut o centrare, iar Daniel Agger a înscris un gol antologic, folosind călcâiul.

Lusitanii nu s-au împăcat cu această stare de lucruri, şi au pornit iureşul ofensiv, soldat cu ratări uriaşe ale lui Di Maria si Cardozo. Calea Benficăi spre victorie a fost facilitată de adversari, după ce Ryan Babel a fost eliminat în minutul 31, pentru o lovitură aplicată în figură lui Luisao.

Cea mai mare responsabilitate pentru eşecul de la Lisabona ar trebui să fie asumată de Carragher, care a comis două faulturi în apropierea propriului careu, ambele lovituri de pedeapsă, fiind executate de Oscar Cardozo, în minutele 59 şi 79, stabilindu-se scorul final de 2-1..

Liverpool a plecat înfrântă de pe Da Luz, însă are nevoie de doar o victorie cu 1-0 în returul din Anglia pentru a accede în semifinalele Europa League.

Alte rezultate:

Fulham – Wolfsburg 2-1 (Zamora 59, Duff 63 / Madlung 89)

Hamburg – Standard Liege 2-1 (Petric pen 42, Van Nistelrooy 45 / Mbokani 31)

Valencia – Atletico Madrid 2-2 (Fernandes 67, Villa 82 / Forlan 59, Lopez 72)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *