Sport

Liverpool FC lansează un nou parteneriat cu 1xBet

Acrodul va face 1xBet să devină Partenerul Oficial de Pariuri la nivel Mondial al clubului de fotbal din Liverpool, permițând suporterilor să beneficieze de oferte exclusive și divertisment sportiv.

Aceștia vor folosi parteneriatul cu clubul pentru a spori gradul de popularitate a brand-ului pe pietele globale importante prin brandingul stadionului Anfield si branding-ul pe platformele digitale ale FC Liverpool, împreuna cu accesul la jucătorii din prima echipă si legendele clubului, pentru a oferi fanilor modalitati suplimentare de interacțiune și implicare în lumea fotbalului.

Una dintre cele mai rapid dezvoltate companii din industria de pariuri, 1xBet se mândrește cu cel mai mare număr de piețe pre-meci și cote de pariere live, alături de jocuri online, cum ar fi mese live de cazinou și sloturi virtuale.

Billy Hogan, directorul executiv și directorul comercial al Liverpool, a declarat: "Suntem încântați să primim 1xBet ca cel mai nou partener al nostru. Sunt sigur că jocurile și ofertele speciale vor atrage fanii noștri din întreaga lume și așteptăm cu nerăbdare să începem sezonul 2019/2020 cu ei alături "

Alex Sommers, purtătorul de cuvânt al grupului 1xBet, a declarat: "Liverpool FC este unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume, cu o istorie bogată și o bază fantastică de fani la nivel global. Suntem incredibil de încântați să colaborăm cu clubul pentru a ne atinge scopul de a aduce fani mai aproape de sport prin produsele noastre inovatoare și experiența extraordinară de pariere pe care le oferim.

"Suntem foarte mândri de relația pe care o avem cu FC Liverpool și suntem dornici să colaborăm îndeaproape cu fanii din întreaga lume pentru a le oferi oportunități de divertisment captivante și oferte unice în sezonul viitor".

FC Liverpool

• Fondată în 1892, Liverpool FC este unul dintre cele mai vechi și celebre cluburi de fotbal din lume, câștigând 18 titluri Premier League șapte Cupe FA, opt Cupe ale Ligii, șase Cupe europene, trei Cupe UEFA, trei Super Cupe Europene și 15 evenimente de caritate.
• Fiind un club responsabil din punct de vedere social, Liverpool este mândru de patrimoniul său și joacă un rol proactiv în comunitățile sale, prin intermediul organizației sale de caritate, Liverpool FC, care dorește să creeze oportunități de schimbare a vieții pentru copii și tineri din Merseyside și mai departe. Programul Vecinii Roșii, creează evenimente și experiențe care au ca scop îmbunătățirea vieții celor care trăiesc în și în jurul zonei Anfield (L4, L5 și L6).
• Liverpool FC este o marcă globală și colaborează cu parteneri comerciali de vârf din întreaga lume, oferind oportunități comerciale de neegalat.

1xBet

• Fondată în 2007, 1xBet este una dintre brandurile de pariuri cu cea mai mare creștere în întreaga lume și câștigătoare a premiului SBC 2018 "Rising Star in Sports Betting Innovation". Are o casă de pariuri sportive care include peste 1000 de evenimente zilnice, precum și peste 250 de soluții de plată la nivel global și asistență pentru clienți în peste 30 de limbi. 1xBeT este bine pregătită pentru o expansiune ulterioară, ca urmare a numeroaselor sale soluții de succes și a produselor de pariere unice. Compania este partener de cluburi de top și competiții care împărtășesc principii asemănătoare.

https://1xbet.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *