Război

Logica lui Putin sugerează că problemele demografice ale țării pot fi acoperite prin furtul de copii ucraineni (VIDEO)

Președintele Putin încearcă să își rezume guvernarea, dar există o problemă – o criză demografică în Rusia. Iar în logica hulpavă a șefului de la Kremlin, un astfel de decalaj în interiorul țării poate fi peticit prin furtul de cetățeni ucraineni, printre care și copii. Expertul politic, sociologul și publicistul rus Igor Eidman a declarat acest lucru astăzi, 4 martie, în cadrul emisiunii postului de televiziune FREEDOM.

“Putin este un om foarte primitiv, este un politician din secolul al XIX-lea, dacă nu chiar din timpuri mai vechi, ca în Evul Mediu. El trebuie să rezume rezultatele domniei sale. La urma urmei, el are mai mult de 70 de ani”, a spus el.

Eidman a spus că, pentru Putin, totalurile domniei sale sunt creșterea teritoriului țării și creșterea populației sale.

“De aceea, el încearcă să acapareze teritoriile ucrainene ale altora și încearcă să repare cumva acest decalaj demografic, pe care propria sa domnie l-a provocat Rusiei, prin răpirea brutală a copiilor ucraineni și a cetățenilor ucraineni. Asta este exact ceea ce face Putin, este destul de în logica de bandit a lui Putin”, a spus el.

Sociologul a reamintit că naziștii germani din timpul guvernării lui Hitler făceau aproximativ același lucru: așa-numita “arianizare”.

“Selectau copii din teritoriile ocupate care, în exterior, îndeplineau anumite criterii ariene. Aceștia erau duși în case speciale, unde creșteau arieni “adevărați”. După cum știți, nu a ieșit nimic din asta, deoarece Reichul milenar pe care Hitler îl declarase se terminase înainte ca acei copii să fi crescut. Cred că același lucru se va întâmpla și în situația copiilor ucraineni din Rusia: nu vor avea timp să le distrugă identitatea națională și să facă din ei jandarmii lor, așa cum visează Putin”, a rezumat Igor Eidman.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *