Moldova

Lotul național de fotbal U-21 s-a clasat pe locul doi la “Cupa Comunității”

Ea a deschis scorul în acest meci prin Dan Spătaru în minutul 9. Peste două minute Aleksei Sutormin a egalat rezultatul de pe tabela de marcaj. Gazdele au dominat în repriza secundă marcînd prin Kamil Mullin (67, 81) și Maxim Karpov (74). Alexandru Boiciuc a redus din handicap în minutul 83.

Echipa pregătită de Dănuț Oprea a evoluat în următoarea componență: Cristian Avram, Dan Taras, Alexandru Starîş, Artiom Rozgoniuc, Ion Drăgan (Vadim Paireli, 62), David Andronic, Dan Spătaru, Eugeniu Rebenja (Serghei Svinarenco, 78), Andrei Macriţchi, Radu Rogac, Dumitru Semirov (Alexandru Boiciuc, 50).

Formația moldoveană a înregistrat pînă la partida finală următoarele rezultate: 1-0 cu Kazahstanul, 2-0 cu Kîrgîzstanul, 1-2 cu Belarusul. Aceste meciuri s-au desfășurat la Sankt-Petersburg.

Dan Spătaru a fost desemnat cel mai bun mijlocaș al turneului. El a marcat două goluri și a servit două pase de gol. Radu Rebenja a fost declarat cel mai bun atacant. El a marcat un singur gol pe parcursul turneului.

Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *