CSI / RusiaExterne

Lovitură dură pentru Putin! Prigojin îl laudă pe președintele Ucrainei: „Este un tip ferm, încrezător în sine, pragmatic și arătos”

Fondatorul grupului de mercenari Wagner, omul de afaceri rus Evgheni Prigojin, l-a laudat pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, despre care a spus că e totuși președintele unei țări ostile Rusiei, relatează site-ul cotidianului Moskovskij Komsomolets.

Creatorul companiei militare private ruse Wagner, oligarhul Evgheni Prigojin, fiind cunoscut ca „Bucătarul lui Putin”, l-a numit pe liderul de la Kiev „un tip chipeș”.

Fiind întrebat de un reporter pe cine consideră mai periculos, pe jurnalistul Alexander Nevzorov, pe care Kremlinul l-a declarat agent străin și care a părăsit Rusia, sau pe Zelenski, liderul mercenarilor a răspuns: „Zelenski, deși este președintele unei țări ostile Federației Ruse în acest moment, este totuși un tip ferm, încrezător în sine, pragmatic și arătos”.

Răspunsul antreprenorului a venit prin intermediul serviciului de presă al companiei sale, Concord, pe rețeaua de socializare VKontakte, transmite Libertatea.

De asemenea, Prigojin a adăugat că nu poate spune despre Nevzorov aceleași cuvinte ca despre președintele Zelenski.

Astfel, potrivit omului de afaceri, jurnalistul vorbește frumos, are argumente când o face, dar în ultima vreme „toate astea miros puțin a necrofilie”. „Și, sincer, este fermecător, dar cam vorbăreț”, a adăugat Prigojin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *