ActualitateROMÂNIA

Lovitură grea pentru Alianța Dreapta Unită în Sectorul 5. Ce nume grele au trecut la PNL

Mutare-surpriză în Sectorul 5! Fostul vice-președinte al organizației de sector al PMP, Cătălin Ilie, și-a anunțat plecarea, împreună cu echipa sa, la PNL Sector 5.

Consilier local din 2020, Cătălin Ilie a condus mai mulți ani filiala de sector a Partidului Mișcarea Populară și a coordonat multe campanii electorale.

”Sunt un om de dreapta. Am fost promotorul și voi fi în continuare promotorul valorilor liberale. Am convingerea că PNL este singurul partid care poate aduce progresul României. Rămân un om de echipă și sunt pregătit să pun în practică deciziile conducerii PNL Sector 5, căreia îi mulţumesc pentru încrederea acordată, este o încredere care mă onorează şi mă obligă. Port pe umeri o răspundere uriaşă, aceea de a clădi alături de colegii mei un PNL Sector 5 de care au nevoie locuitorii acestui sector”, a spus Cătălin Ilie.

content-image

”Am apreciat la Cătălin, pe care îl cunosc din Consiliul Local, că își respectă principiile. E un tânăr valoros, cunoaște bine sectorul și problemele lui, și sunt convins că vom lucra bine împreună”, a declarat președintele PNL Sector 5, Dan Meran.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *