Actualitate

Lovitură pentru Dragnea! Nu mai are statut privilegiat în închisoare! Cu cine stă în celulă acum

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a pierdut statutul de privilegiat și a fost mutat începând de luni într-o celulă împreună cu alți 4-5 deținuți, unul dintre aceștia fiind traficant de droguri. Până să fie mutat acesta se afla singur pe Secția 7.

De asemenea, lui Dragnea i-a fost refuzată permisia, însă a primit dreptul la un pachet suplimentar, spun surse pentru Digi24.ro. Permisia nu o ceruse fostul lider PSD ci a intrat în discuție ca recompensă pentru că a obținut credite prin muncă. Acesta lucrează și sâmbăta pentru a strânge cât mai multe credite suplimentare.

Cum arată o zi în penitenciar pentru Liviu Dragnea

Ziua începe la 6:30 în penitenciar, iar după micul dejun acesta merge la garaj. Până acum ceva vreme aici se întâlnea cu fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, însă acesta a fost mutat la penitenciarul Jilava. Liviu Dragnea primește și vizite, nu foarte dese ce-i drept și vorbește la telefon.

Zilnic acesta vorbește la telefon cu Irina, iubita sa dar și cu Florin Iordache, Codrin Ștefănescu și Alfred Simonis – șeful deputaților PSD. Dragnea are dreptul la telefon o oră pe zi și de cele mai multe ori folosește acest drep pe deplin.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *