CSI / Rusia

Loviturile ucrainene asupra Crimeei îl înfurie pe Medvedev, aliatul fidel al lui Putin: Predicțiile Apocalipsei sunt tot mai aproape

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, comentând informațiile referitoare la faptul că țările occidentale au fost de acord cu loviturile Kievului asupra Crimeei, a declarat pe canalul său de Telegram că acest lucru va fi o dovadă juridică a complicității acestora la războiul cu Rusia și că predicțiile Apocalipsei sunt tot mai aproape.

”Criminalii ucraineni au anunțat că au fost coordonate orice lovituri împotriva a tot ceea ce este rusesc, ”de exemplu, în Crimeea”. Dacă acest lucru este adevărat (și nu există motive să ne îndoim acum), aceasta este o dovadă directă importantă din punct de vedere juridic a complicității Occidentului în războiul împotriva Rusiei de partea statului lui Stepan Bandera”, a scris Medvedev.

”Un casus belli rafinat și pentru Rusia posibilitatea de a acționa în cadrul jus ad bellum împotriva tuturor și a oricăreia din țările NATO. Trist, din păcate. Predicțiile Apocalipsei sunt tot mai aproape”, a mai adăugat Medvedev, aliatul fidel al dictatorului Putin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *