Internațional

Lucian Bute va boxa pentru telespectatori din 14 ţări

InterBox a ajuns la un acord cu canalul american ESPN de a transmite duminică în reluare meciul lui Lucian Bute şi cel al lui Adrian Diaconu cu Omar Sheika, fost challenger la titlul mondial, în limitele categoriei semigrea în SUA. Portalul ESPN3.com va transmite în direct cele 2 meciuri.

”Ţinta noastră a fost mereu ca să-i furnizăm lui Lucian cea mai bună acoperire televizată posibilă şi cred că acordul cu ESPN ne ajută la asta. Un alt beneficiu este transmiterea în direct şi a meciului lui Adrian Diaconu. Cred că Adrian este un pretendent la o centură mondială şi va dovedi asta în meciul cu Sheika”, a declarat Jean Bedard, preşedintele firmei InterBox.

Reprezentantul ESPN apreciază că 50 milioane de abonaţi ar putea urmări în direct sau decalat meciul lui Bute pe ESPN3, iar audienţa totală s-ar putea ridica la 99 milioane de familii.

Meciul lui Bute se va putea urmări în Canada, SUA (ESPN3 în direct, ESPN în reluare), Marea Britanie, Albania, Australia, China, Grecia, Indonezia, Malayezia, Noua Zeelandă, Polonia, Japonia, Africa şi Franţa.

Lucian Bute, 30 de ani, este neînvins în 26 de meciuri la profesionişti, 21 de victorii fiind obţinute prin KO şi îşi apără pentru a 6-a oară centura cu diamante. Brinkley, care pe 14 noiembrie va împlini 34 de ani, are în palmares 35 de victorii (22 înainte de limită) şi 5 înfrângeri.

Sursa: sport365.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *