Actualitate

Lui Smiley i s-a confirmat laringita acută după ce presa din România a scris că va cânta la concertul pro-rușilor din Moldova

Smiley este cap de afiș la un eveniment organizat de către primăria orașului Orhei, din Republica Moldova, cu ocazia zilelor orașului. Primarul care organizează evenimentul este Pavel Verejanu, și este membru al Partidului pro-rus ȘOR.

Conform Libertatea, întregul raion Orhei este un fief al formațiunii politice rusofone, președintele de raion fiind Dinu Țurcanu, membru al aceluiași partid.

Partidul a fost fondat și este condus de Ilan Șor, om de afaceri moldovean, care, la finalul lunii octombrie, a fost inclus de autoritățile americane, alături de Vladimir Plahotniuc, pe lista persoanelor sancționate prin înghețarea tuturor activelor deținute în Statele Unite. Aceeași măsură a fost luată de trezoreria Statelor Unite și împotriva Partidului ȘOR.

Contactat de sursa citată, Smiley spune că „momentan nu pot să confirm că voi participa la evenimente în următoarele zile din cauza unei situații medicale”. De asemenea, fiind întrebat dacă a cunoscut organizatorii evenimentului în momentul în care a semnat contractul, artistul român spune că nu se implică în astfel de chestiuni și le lasă în grija staff-ului său.

„În ceea ce privește organizatorii concertelor mele, în general, nu pot să vă furnizez informații, pentru că echipa de booking se ocupă de aceste contracte. După cum știți, eu sunt un muzician fără afiliere politică. Eu cânt pentru publicul meu, nu pentru partide”, a declarat Smiley.

După ceva timp, interpretul a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Laringită acută. Pe scurt: repaos vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cântecului: „Ne vedem noi!” doar când… ne vom putea și auzi! Aveți grijă de voi!”, a scris Smiley.

De menționat că apariția lui Smiley pe afișele Primăriei Orhei a bulversat opinia publică.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Las-o balta cu “Eu cânt pentru publicul meu, nu pentru partide”, bai Smiley! Doar curvele nu se uita de la cine primesc banii. Sau poate ai canta si pentru Kim Jong Un, daca te-ar plati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *