Actualitate

Lumea INTERLOPĂ își împarte zonele de influență în Chișinău. A tras cel puțin 15 focuri de armă, iar victima a rămas în viață ca prin minune / FOTO

Potrivit unor surse ale ImpactTV.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ar fi vorba despre un omor la comandaă, iar victima este o persoană bine cunoscută printre interlopi care anterior a făcut parte de grupările criminale „Patron” şi „Karamalak”.

Sursele menționate au comunicat că bărbatul în vârstă de 45 de ani, care a fost victima atacului, este cunoscut printre interlopi ca fiind alias „Ciuma”. Acesta este de mai mult timp în vizorul oamenilor legii, fiind suspectat de şantaj, iar în trecut a făcut parte din grupările criminale ca „Patron” şi „Karamalak”.

Mai mult ca atât, acesta ar fi fost anterior, pentru o perioadă bună de timp, încarcerat într-o celulă din unul dintre penitenciarele din ţară.

În seara zilei de ieri, în apropiere de domiciliul acestuia, persoane necunoscute au tras cel puţin 15 gloanţe dintr-o pistol automat neindentificat. După incident, victima a solicitat ajutorul medicilor şi a fost transportat de urgenţă la spital cu o plagă în zona umărului stâng şi a fost operat de urgenţă.

Potrivit PROTV, cu referire la declarațiile procurorilor de la PCCOCS, împușcăturile ar fi fost efectuate la comandă, iar toate acțiunile ar fi fost premeditate de către un grup criminal organizat. Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre acest caz.

Pe pagina de Facebook a PCCOCS a fost publicat un comunicat, dar care nu spune nimic despre acest caz, în afară de faptul că persoana rănită, un bărbat în vârstă de 45 de ani, s-a aflat în trecut în vizorul organelor de drept. Totodată, se menţionează că a fost format un grup operativ din care fac parte procurori ai Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, ai Procuraturii municipiului Chișinău și ofițeri din cadrul Inspectoratului Național de Investigații. 

Sursa: impacttv.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *