Horoscop

Luna în creștere 12-23 aprilie 2024: Există schimbări în relațiile de familie

Răbdarea și rezistența sunt calități foarte valoroase, iar în timpul Lunii în creștere este posibil ca acestea să lipsească. Păstrează-ți calmul – nu este momentul să dai cu stângu-n dreptu, sunt multe capcane în aprilie și unele de înfruntat.

Contextul general pentru următoarele două săptămâni este stabilit de Eclipsa de Soare sau Luna Nouă din 8 aprilie, care a avut loc la Nodul lunar ascendent. Această eclipsă este un fel de spărgător de gheață, adică ajută la a face lucrurile să avanseze. De asemenea, ea accentuează anumite sfere de viață ale reprezentanților tuturor semnelor zodiacale. Mai mult, evenimentele din această perioadă se vor dezvolta până în sezonul eclipselor de toamnă.

Berbec
Problemele din casa I vor fi cele mai presante. Circumstanțele din următoarele două săptămâni îți vor afecta personalitatea și aspectul tău în general. Atitudinea dvs. față de viață se poate schimba. De asemenea, problema vitalității organismului, adică a forțelor vitale, poate deveni actuală. Tot ceea ce vă înconjoară vă va provoca să vă reconsiderați atitudinile și modalitățile de a reacționa la lumea din jur. Aceasta este o perioadă de împuternicire personală, în care dobândiți o nouă energie și entuziasm. Casa I este, de asemenea, asociată cu relațiile.

Taur

Casa a 12-a este asociată cu serviciul spiritual, cu sacrificiul de sine, cu izolarea, precum și cu iluziile și fanteziile. Temele inconștientului, ezotericului, misticului, secretului devin importante. Tot ceea ce începe în următoarele două săptămâni va fi de natură karmică. Iar rezultatele vor fi legate de a scăpa de ceva, de încheierea unor procese. S-ar putea să vrei să petreci mai mult timp singur și să te adâncești în tine însuți pentru a face față unei suferințe psihice.

Gemeni
Viața socială va deveni interesantă și ocupată, vor apărea idei noi care s-ar putea realiza în următoarele 6 luni. Casa a 11-a reprezintă persoanele care vă iubesc, prietenii și asociații, este orientată spre viitor. Va fi mult de lucru cu aceste chestiuni în timpul Lunii în creștere, care, ulterior, va ajuta la realizarea ideilor. Vă veți da seama de adevărata valoare a prieteniei, vor exista schimbări în mediul dvs. și în sfera socială.

Rac
Casa a 10-a activează aspecte legate de carieră, poziție, profesie, opinii politice. Realizările dvs. sociale vor deveni importante: statutul dvs. definit de căsătorie, divorț, pensionare, văduvie. Vei reflecta asupra modului în care să asiguri reglementarea tuturor proceselor din viața ta, gestionarea lor în general. Chiar dacă întâmpinați unele dificultăți în realizarea planurilor dumneavoastră, depunând mai multe eforturi, veți obține rezultate bune până la sfârșitul perioadei de Lună crescătoare.

Leu
În următoarele două săptămâni va trebui să acordați atenție subiectului educației superioare, perfecționării, călătoriilor, relațiilor internaționale, extinderii orizonturilor cunoștințelor și ideilor dvs. despre lume. Toate acestea sunt chestiuni care țin de casa a 9-a, iar evenimentele care vor avea loc în timpul Lunii în creștere îți vor schimba atitudinea față de valorile universale. Este posibil să te implici în dezvoltarea spirituală, în yoga, sau poate te simți atras de religie, să începi să studiezi filosofia sau o limbă străină.

Fecioară
Problemele din casa a 8-a devin mai active – este vorba de banii comuni și de resursele altora, de relațiile cu companiile de taxe și asigurări. Este posibilă și întoarcerea datoriilor – ori te întorci, ori te vei întoarce. Sfera casei a 8-a include probleme de viață și de moarte, crize, relații sexuale. Următoarele două săptămâni sunt un moment bun pentru a determina cât de bine merg afacerile tale și pentru a decide cum să procedezi. Subconștientul vă va da indicii. Este posibil să experimentați schimbări radicale în situația dvs. financiară.

Balanță
Căsătoria, divorțul și parteneriatele vor deveni mai clare – aceasta este casa a 7-a. Problemele legate de alianțe formale, cooperare și contracte vor fi relevante. Cineva ar putea arăta atenție față de persoana ta, invitându-te să petreceți timp împreună. Dar și conflictele existente se vor agrava, concurenții, rivalii sau rivalii vor deveni mai activi. Sau poate se va contura un nou contract, iar subiectul cooperării va atinge un nou nivel.

Scorpion
Stilul de viață, serviciul fizic, treburile zilnice și responsabilitățile devin importante. Circumstanțele vă vor obliga să vă ocupați de sănătate, de treburile casnice și să reconsiderați oportunitatea activităților profesionale, pentru a vedea dacă vă aduc venitul dorit și dacă vă fac plăcere. Adică, în timpul Lunii în creștere se pun bazele sferelor din a 6-a casă astrologică. Dacă ai animale de companie, va trebui să le acorzi mai multă atenție în lunile următoare.

Săgetător
Sunt puse în evidență aspecte legate de copii, proiecte creative personale, vacanțe, dragoste, romantism și diferite roluri sociale – totul este legat de casa a 5-a. Modul în care vă exprimați și vă prezentați talentele în fața lumii se va schimba. Vei fi mai preocupat de copiii tăi și de viitorul lor. Un moment bun pentru a vă răsfăța copilul interior și a vă întoarce la hobby-urile din copilărie. Fă-te fericit și asta te va umple de vitalitate pentru următoarele luni – până la următorul sezon de eclipse.

Capricorn
Circumstanțele apărute în timpul Lunii în creștere aduc în discuție probleme din casa a 4-a – valorile familiale, imobiliare, mobila casei, condițiile de viață de bază, continuarea familiei și traumele din copilărie. O chestiune importantă poate apărea în legătură cu părinții, mai ales cu mama – ea poate avea o nouă viață de început. Sau poate exista o nevoie de a se întoarce de departe în țara natală. Cineva din familie poate avea o schimbare de statut și acest lucru îi va afecta pe toți cei din familie. Există schimbări în relațiile de familie.

Vărsător
Temele din casa a 3-a ies în evidență – conexiuni și comunicare, călătorii și mișcări, cercul interior (rude, vecini, colegi de clasă). Cercul de comunicare se va schimba, se poate produce o schimbare a mașinii personale, a mijlocului de comunicare sau a modului obișnuit de a merge la serviciu, de exemplu, transportul, pe care îl ai în fiecare zi. Se va intensifica activitatea intelectuală, lucrul cu informații și corespondența, conversațiile telefonice sau procesul de învățare. Apare posibilitatea unor numeroase apariții la conferințe.

Pești
A 2-a casă astrologică este asociată cu banii pe care îi câștigi, bunurile personale, confortul, resursele fizice și mentale, talentele și abilitățile înnăscute. Circumstanțele vă îndeamnă să vă reevaluați situația financiară și valorile. Va trebui să acordați atenție subiectelor legate de venituri, cheltuieli și stima de sine. O confluență de evenimente în următoarele două săptămâni te va forța să te gândești serios la bani și la ceea ce te-ar putea face mai vandabil pe piața muncii.


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *