Horoscop

Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023: ce ne așteaptă în această perioadă

Luna Plină în Gemeni favorizează stabilirea de contacte și relații între oameni și schimbul de informații. Gemenii simbolizează variabilitatea multiplă a experienței noastre de viață, este energia schimbării constante și a ușurinței de a fi.

Punctul culminant al lunii lunare care a început pe 13 noiembrie cade pe 27 noiembrie – este ziua Lunii pline în Gemeni, care va avea loc la ora 11:16, ora Kievului, în gradul 5. În fiecare lună, în timpul Lunii pline, experimentăm stres și, în același timp, o creștere a potențialului energetic. Influența Lunii pline începe cu o zi înainte și continuă încă o zi după Luna Plină propriu-zisă. Acesta este momentul în care facem un bilanț și evaluăm rezultatele faptelor noastre.

Luna Plină în Gemeni este guvernată de Mercur care călătorește prin Săgetător, unde are statut de exilat. Este un semn al echilibrului, la fel cum un arcaș care trage coarda arcului cu o săgeată trebuie să fie într-o stare de echilibru și liniște interioară înainte de a o lansa.

Din 25 noiembrie Mercur intră într-o buclă retrogradă, ceea ce sporește tendința de a gândi abstract, departe de realitatea concretă, reală, lăsând orice deoparte. Lumea li se pare haotică și complexă oamenilor, iar ceea ce se întâmplă în jurul lor pare ilogic.

Sarcinile principale ale Lunii pline din 27 noiembrie sunt de a găsi o modalitate rezonabilă de a depăși cercul obișnuit, de a merge la volumul anumitor cunoștințe și informații, de a extinde orizonturile. Să ajungi de la simplu la complex, să răspândești lumina și energia mai departe, să treci la un nou nivel, să dezvolți ceva tu însuți, în loc să fii un intermediar.

Experiența trecută este importantă, ajută să atragi atenția asupra ta, să-i inspiri pe ceilalți și să le arăți noi perspective în instabilitatea actuală. Este nevoie de atenție la detalii, de descompunerea sarcinilor complexe în bucăți mai mici și mai ușor de gestionat.

Marte formează o opoziție cu Luna Plină și, pe de o parte, conferă un nivel ridicat de energie, spirit de inițiativă, iar pe de altă parte – agresivitate la izbucnirile emoționale ale altora. În această Lună Plină se vor manifesta încăpățânarea, voința, impulsivitatea, la multe persoane. Este necesar să se circule cu prudență sporită în apropierea carosabilului, într-o stare de iritare este mai bine să nu se urce la volan.

Problemele național-religioase în această Lună Plină sunt și mai agravate. Oamenii au tendința de a acționa conform convingerilor lor, în conformitate cu tradițiile, dar acest lucru poate crea mai multe conflicte cu reprezentanții altor asociații religioase. Cooperarea internațională și relațiile internaționale sunt îmbunătățite.

Luna Plină în Gemeni este asociată cu interacțiunea, relațiile interpersonale și comunicarea. Favorizează eforturile legate de activități în beneficiul celorlalți și al umanității. Ar fi bine să acordați atenție educației morale a copiilor, să acordați atenție acțiunilor lor din punct de vedere al moralității. Este un moment favorabil pentru jurnaliști, pentru a culege diverse informații, pentru a vorbi în fața unui public.

Gemenii corespund corpului energetic uman, care este un intermediar între corpul fizic și corpurile mai subtile. Cuvinte-cheie: schimb, informație, gândire, logică, contact, învățare, document, deplasare, rude, călătorie, mediere, cunoaștere.

Semnul Gemeni și Mercur, caracterizează schimbarea constantă, conștientizarea dualității. Ei guvernează organele vorbirii, respirației, membrele superioare – umeri, brațe, mâini, degete. La fel ca și sistemul nervos, procesele oxidative din sânge, generatoare de activitate vitală, coordonarea mișcărilor – ceea ce este responsabil pentru cerebel. 27 noiembrie, Luna Plină ne amintește că poate este timpul să

să vă reevaluați obiectivele și să vă reorientați către un scop mai înalt în viață. Sau de a da vieții tale o direcție ușor diferită, mai în concordanță cu expresia lumii tale interioare și cu aspirația ta spirituală, cu scopul tău.

Luna Plină în Gemeni activează elementul Aer. În zilele următoare, înainte și după Luna Plină, este bine să aduci elemente de feng shui în viața ta de zi cu zi: clopoței, prinzători de vise, ascultă muzica vântului, umple-ți casa cu arome plăcute și prospețime. Acordați o atenție deosebită ventilației încăperii. În zilele de aer este cea mai activă energie pozitivă, care împreună cu aerul intră în casa noastră.

Aceasta este o perioadă de comunicare ușoară, neangajantă, de comunicare, flirt și frivolitate. Una dintre cele mai bune poziții ale Lunii pentru a face noi cunoștințe. Oamenii în această perioadă devin mai deschiși, mai încrezători și mai sociabili. O relație amoroasă în aceste zile va fi mai ușor de început nu cu o privire pasională, ci cu o vorbă spirituală sau o poveste interesantă.

Luna Plină în Gemeni este potrivită pentru a vizita un stilist, un coafor, este deosebit de bun pentru a face coafuri luxuriante, aerisite. Părul este capabil să se bucle, dar după o tunsoare făcută în aceste zile, părul poate deveni rebel.

Procesele de achiziție, aprovizionare și transport, călătoriile de afaceri și orice călătorie vor fi reușite și memorabile. Va fi mai ușor să vă adaptați într-un loc nou, să găsiți un limbaj comun chiar și cu cea mai dificilă persoană, să mențineți orice conversație. Deoarece Luna se află în opoziție cu Marte în ziua de Lună Plină, este necesar să vă controlați emoțiile, să vă opriți la timp, dacă brusc începe o dispută neconstructivă. Este important să traduci confruntarea incipientă într-o glumă.

Reprezentanții semnelor din elementul Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), vor simți energiile Lunii pline din 27 noiembrie, care le va oferi o mulțime de oportunități de a-și îndeplini dorințele. Puteți obține o nouă poziție, vă puteți face legături utile și fără probleme să încheiați o afacere favorabilă, să vă extindeți afacerile, propria afacere, propriul proiect. Crește încrederea în sine, ceea ce vă permite să faceți față multor probleme ale vieții. Iar un comportament relaxat, calm, îi calmează pe ceilalți.

Nu este ușor pentru Fecioară și Pești în timpul Lunii pline în Gemeni. Situațiile tensionate sunt destul de multe, crește riscul de răniri, de situații conflictuale. Zile nefavorabile pentru rezolvarea problemelor de relații parteneriale sau de familie, precum și a relațiilor cu copiii. Există o dorință crescută de a-ți afirma autoritatea, de a insista asupra opiniei tale, ceea ce poate afecta foarte negativ sfera partenerială. Este mai bine să petreci ziua de Lună Plină singur.

Luna Plină din noiembrie în Gemeni este adesea numită “înghețată”, deoarece acest moment marchează trecerea de la toamnă la iarnă. O astfel de lună plină se mai numește și “castor”. Se crede că în această perioadă castorii construiesc baraje și se stabilesc pentru iarnă. Tradiția de a inventa nume pentru luna plină a venit de la triburile indiene. Acestea au pornit de la particularitățile lunilor, condițiile meteorologice și comportamentul animalelor.

Când Luna Plină se află în Gemeni, Soarele se află în Săgetător și crește optimismul, așa că este foarte important să păstrezi o oarecare raționalitate în tine. Dacă îți aduni toată încrederea și începi să acționezi, poți face cu adevărat o diferență în viața ta. O ocazie excelentă de a face un bilanț și de a-ți aplica toate abilitățile pentru a-ți atinge obiectivele.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *