Femeia

Lupta cu celulita (II)

Cu ce poţi să faci împachetările?

Înainte de orice împachetare, se recomandă să se facă o exfoliere cu sare marină pentru a permite substanţelor active să pătrundă mai bine în piele. Îţi poţi prepara singură un exfoliant cu ceea ce ai prin bucătărie. Poţi să faci câteva măşti exfoliante foarte simplu.

1. Amestecă sare de mare, ulei de măsline şi zeamă de lămâie.
2. Amestecă zaţ de cafea cu ulei de măsline.
3. Amestecă zaţ de cafea cu miere de albine sau zahăr brun cu miere de albine.
De asemenea, pentru a avea un efect garantat este recomandat să consumi foarte multă apă plată înainte şi după împachetarea corporală şi să eviţi cafeaua, băuturile carbogazoase, zahărul, grăsimile, prăjelile şi alcoolul în următoarele 48 de ore.

1. Împachetări cu cremă anticelulitică
Foloseşte o cremă anticelulitică, masează bine şi împachetează zonele cu probleme cu o folie alimentară. Este indicat să stai cât mai mult timp aşa (o oră) pentru a favoriza transpiraţia. Nu face duş în următoarele şase ore după ce ai îndepărtat folia.

2. Împachetări cu cafea şi ulei de măsline
Încălzeşte uleiul de măsline, amestecă-l cu cafea măcinată, aplică pe zonele problematice şi împachetează apoi cu folie alimentară. Se lasă să acţioneze 15-30 de minute, după care se face un duş.

3. Împachetări cu unt de cacao sau unt de shea
Foloseşte unt de cacao sau unt de shea nerafinate, masează zonele problematice, împachetează-le cu folie alimentară şi lasă să acţioneze cât mai mult. La final este indicat să nu faci duş şase-opt ore pentru a permite substanţelor active să acţioneze.

4. Împachetări cu cacao şi ulei de măsline
Încălzeşte uleiul de măsline, amestecă-l cu cacao, aplică pe zonele cu probleme şi acoperă-le cu folie alimentară. Se lasă să acţioneze 30 de minute, după care poţi să faci un duş.

5. Împachetări cu alge marine şi ulei de măsline
Încălzeşte uleiul, amestecă-l cu pudră de alge marine şi două-trei picături de ulei esenţial de lămâie. Se aplică pe zonele cu probleme, se înfoliază şi se lasă să acţioneze 30 de minute, după care se face un duş. 

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *