Moldova

Lupu îi ia locul lui Diacov la conducerea fracţiuni parlamentare a partidului

”I-am propus domnului Lupu să vină în fruntea fracţiunii şi să ne angajăm împreună ca să existe o consolidare a potenţialului partidului pe intern. Sunt paşi care vor fi completaţi cu alte acţiuni care să demonstreze că PDM este unul constructiv, care doreşte să menţină echilibrul în alianţă”, a declarat el.

Diacov consideră că această decizie este doar în binele PDM. ”Marian Lupu este liderul partidului şi activitatea partidului trebuie să fie strâns legată cu cea a fracţiunii. A fost ideea mea, care va fi discutată la următoarea şedinţă a fracţiunii”, a declarat Diacov.

Marian Lupu a declarat că această schimbare, precum şi decizia lui Vlad Plahotniuc de a renunţa la mandatul de deputat, au fost întâmpinate cu înţelegere de către membrii PDM. ”Noi nu căutăm careva soluţii de ordin personal, dar pentru consolidarea PDM”, a declarat el.

Accentul în activitatea lui Vlad Plahotniuc şi a lui Dumitru Diacov se va plasa pe deplasările în teritoriu şi discuţiile cu oamneii, a menţionat Marian Lupu

În cadrul şedinţei Consiliului Politic Naţional, reprezentanţii formaţiunii au mai discutat despre situaţia social-politică din Republica Moldova, evoluţiile în cadrul actului de guvernare, acţiunile comune ale Coaliţiei Pro-Europene şi obiectivele PDM. ‎De asemenea au mai fost abordate chestiuni ce ţin rezultatele reorganizarii interne a PDM, sarcini pentru perioada următoare în ceea ce privește activitatea de partid la nivel central şi local.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *