Politică

Lupu: „PCRM e capabilă doar de moţiuni si înjurături”

Pe de o parte, acest partid nu mai poate produce nimic pentru susţinătorii săi şi pentru ţară, decât moţiuni neargumentate, scandaluri, provocaţii şi înjurături murdare, chiar şi de la microfonul Parlamentului. Pe de altă parte, comuniştii încearcă totuşi să facă şi ei ceva, să paralizeze activitatea forului legislativ, împiedicând ceilalţi deputaţi să examineze documentele cu adevărat importante pentru Republica Moldova. Acestea sunt aprecierile date de Preşedintele PDM, Marian Lupu, faptului că comuniştii au depus o nouă moţiune de cenzură împotriva Guvernului, după ce prima a suferit fiasco. ”Mi se creează impresia că PCRM funcţionează potrivit sloganului „nici o zi fără moţiune”, a comentat liderul Partidului Democrat. Marian Lupu.

”Asemena slogane erau în vogă în anii 20, 30, 40 ai secolului trecut şi cred că au rămas încă unii pasionaţi sau nostalgici după asemenea lozinci”, a mai ironizat Marian Lupu.

El a atras atenţia că scopul adevărat al PCRM este să introducă haos în societate, să devieze atenţia instituţiilor statului de la problemele reale ale societăţii.

Marian Lupu a atras atenţia şi asupra declaraţiilor necenzurate ale deputaţilor comunişti în timpul şedinţei parlamentului, întrebându-se dacă aceştia în continuare vor veni ”cu moţiuni de cenzură sau cu moţiuni de necenzurate?”.

Şi preşedintele Parlamentului Igor Corman i-a luat în derâdere pe comunişti, spunând că PCRM vrea să transforme ziua de joi în ziua moţiunilor la Parlament. ”Probabil că, după ce va cădea şi aceasta, următoarea moţiune se va referi la cine răspunde de temperaturile scăzute de afară”, a spus Corman.

Sursa: moldova.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *