CSI / Rusia

MAE rus a numit drept o dezinformare informaţia apărută în Moldova privind ancheta presupusului spionaj al Ambasadei Rusiei

Informaţiile publicate în Republica Moldova privind anchetarea presupuselor activități de spionaj ale Ambasadei Rusiei reprezintă o dezinformare, se precizează într-un comentariu al purtătorului de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, referitor la informaţia publicată de biroul moldovenesc al “Radio Europa Liberă” despre “ancheta” privind presupusele “activități de spionaj” ale reprezentanţei diplomatice ruse.

“Preţul unor astfel de “investigații de spionaj” este binecunoscut. Aceasta este o dezinformare, un set de acuzații nefondate și se disting prin înlocuirea conceptelor și manipularea deliberată a faptelor” – a subliniat ea.

Potrivit afirmaţiilor Mariei Zaharova, Rusia speră că autoritățile din Republica Moldova nu vor lua decizii pripite în privința părții ruse pe baza unor informaţii false.

Potrivit afirmaţiilor Mariei Zaharova, Rusia speră că autoritățile din Republica Moldova nu vor lua decizii pripite în privința părții ruse pe baza unor informaţii false.

“Sperăm că de data aceasta oficialul Chișinăul va avea înțelepciunea să nu ia decizii pripite bazate pe astfel de informații false” – a continuat Zaharova.

Scopul real al unor astfel de informaţii, a subliniat reprezentantul MAE rus, este “pregătirea terenului pentru noi acțiuni neprietenoase față de Federația Rusă”.

Sursa Stiripesurse

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Cum sa fie ma spionaj, asta e activitatea lor curenta pana se curenteaza !
    “Sperăm că de data aceasta oficialul Chișinăului va avea înțelepciunea să nu ia decizii pripite bazate pe astfel de informații false” – a continuat Zaharova.
    Madam, pariu ca mai plecati cativa acasa !

  2. Momentan RM a fost desprinsa de Rusia. Asteptam sa vedem moldovenii ce decid, acum ca nu mai au cutitul rusesc in coaste. Nu mai au motive sa zica ca altcineva e de vina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *