ActualitateExterne

Magician celebru din televiziune, acuzat că a înrobit sexual și drogat o femeie cu patru copii, cunoscută în vacanță

Un magician celebru, prezent în emisiunile de televiziune, este acuzat că a manipulat, drogat și înrobit sexual o femeie, căsătorită și mamă a patru copii. El este judecat pentru rele tratamente și violențe sexuale agravate de inferioritate psihologică.

Paolo Abozzi, cunoscut sub numele de Magopaolo, “magician” de televiziune și mental coach, va trebui să răspundă pentru rele tratamente și violențe sexuale agravate de inferioritate mintală. Bărbatul în vârstă de 58 de ani, aflat în arest la domiciliu cu brățară electronică, a ajuns să fie judecat. El este acuzat că a manipulat, drogat și înrobit sexual o femeie, o mamă căsătorită cu patru copii, pe care ar fi ademenit-o la el în timpul unei vacanțe în Sardinia. Și, în acest fel, potrivit acuzării, Magopaolo ar fi exercitat violențe fizice și psihologice asupra victimei, provocându-i grave prejudicii.

Paolo Abozzi a participat la mai multe emisiuni de televiziune ale RAI și Mediaset și era cunoscut la Roma pentru animațiile de la petrecerile pentru copii și pentru cursurile de mental coach.

Potrivit reconstituirii anchetei, faptele datează din august 2022 și au avut loc la Roma, la întoarcerea dintr-o vacanță în Sardinia, în timpul căreia Abozzi și victima s-au cunoscut. Femeia se afla cu familia ei când Abozzi ar fi ademenit-o departe de soțul ei și de copiii lor. După cum a relatat Il Corriere della Sera, soțul a declarat în fața instanței în timpul audierilor că “a plecat de acasă peste noapte, după 24 de ani de căsnicie, spunându-mi că vrea să se mute cu el”. El a devenit însă suspicios cu privire la comportamentul ei ciudat și a vrut să afle ce s-a întâmplat, descoperind semne pe corpul femeii: ‘Pierdea în greutate și păr, avea cistită și dureri, avea o lovitură la un ochi, un genunchi umflat’.

De asemenea, Magopaolo ar fi convins-o pe femeie, printre altele, să îl supună pe unul dintre fiii săi unui fel de ‘exorcizare’, însă băiatul a refuzat. A fost o spirală de violențe, opresiuni și abuzuri în care a ajuns femeia, iar câteva luni mai târziu, în mai 2023, l-a denunțat pe Abozzi. Arestat, a ajuns în arest la domiciliu și apoi judecat. Potrivit judecătorului, femeia a fost supusă la “maltratări repetate”, inculpatul ar fi “supus-o la comportamente manipulatoare, privând-o de somn, administrându-i medicamente psihotrope (xanax dizolvat în ceaiuri de plante, n.r.), obligând-o să se angajeze în practici sexuale dureroase și mortificante, folosind violența psihologică și fizică și supunând-o la un stil de viață dureros și intolerabil, până la punctul în care persoana agresată și-a exprimat intenții suicidare”. Abozzi va trebui acum să răspundă pentru acuzațiile care i se aduc.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *