Social

MAI dezminte informația că în timpul protestelor de duminică, organizate de Partidul „ȘOR” au fost aduși polițiști din alte state. „Este o acțiune de dezinformare care face parte din scenariul de destabilizare a ordinii de drept”

Ministerul Afacerilor Interne dezminte informația care circulă pe unele canale de Telegram, precum că la protestul organizat de partidul „ȘOR”, duminică, 12 martie, au fost aduse pentru sprijin forțe de ordine din alte state.

Potrivit MAI, aceasta dezinformare reprezintă ”o acțiune de intoxicare a opiniei publice specifică războiului hibrid”, scrie Vocea Basarabiei.

”Această acțiune de dezinformare face parte din scenariul de destabilizare a ordinii de drept. Recomandăm cetățenilor să se informeze din surse sigure, canale oficiale”, mai subliniază MAI.

Vă amintim că în timpul protestului de duminică, atât organizatorii, cât și participanții la manifestație au admis mai multe ilegalități, manifestate prin încălcarea activităților cotidiene și de business ale cetățenilor, blocarea traficului rutier pe trasee, ultragiere, agresiune și violență manifestată față de forțele de ordine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Indata sarim ca arsi sa dezmintem
    ca politzisti din NATO au venit sa n
    e ajute.
    Ori, ar fi o onoare pentru noi ca
    solidaritatea NATO sa ajunga si
    la noi , contra EXPANSIONISMULUI
    moscovit.
    Educatzi poporul sa stie pe ce
    lume traim si incotro mergem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *