Actualitate

MAI există „blocul ACUM” ? /// PPDA anunță că nu o susține pe Olesea Stamate și cheamă alte partide să-l susțină pe Mihai Druță

Conform unui comunicat remis de Platforma DA, Biroul Politic Național al formațiunii reiterează apelul său către toate forțele democratice europene și naționale din Republica Moldova în vederea desemnării și susținerii unui candidat neafiliat politic la alegerile din circumscripția nr.38 Hîncești.

„Platforma DA pledează pentru unitate, solidaritate, accentuând preferința sa pentru un candidat care să reprezinte cel mai larg spectru al societății noastre, inclusiv diaspora. Suntem conștienți despre faptul că aceste alegeri parlamentare se vor desfășura într-un singur tur, ceea ce face ca fragmentarea și pulverizarea electoratului european și național va crește șansele opțiunilor anti-europene”, conform sursei.

Astfel, Platforma DA se adresează către toate forțele europene și naționale din Republica Moldova să susțină candidatura lui Mihai Druță pentru alegeri.

„Chemăm toate formațiunile de centru-dreapta să acționeze cu toată responsabilitatea, astfel încât să nu permitem ca într-o circumscripție cu electorat tradițional european să câștige candidații actualei puteri anti-europene. Mai avem foarte puțin timp pentru ca deciziile noastre să genereze rezultatele pe care le așteptăm. Vă asigurăm că Platforma DA va acționa cu responsabilitate și cu dragoste pentru oameni, ca întotdeauna. Suntem convinși că doar în acest fel putem asigura cea mai bună opțiune pentru aceste alegeri parlamentare parțiale”, se mai arată în comunicatul remis de Platforma DA.

https://cotidianul.md/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *