Actualitate

(MAI LUPTĂ CU ȘOFERII NESIMȚIȚI) Conducătorii auto care nu au fost amendați în trafic urmează a fi premiați

Potrivit viceministrului Afacerilor Interne, Oleg Babin, scopul acestui concurs este de a încuraja șoferii disciplinați în trafic. ”În vederea asigurării securității circulației rutiere precum și implementării principiului echității, trebuie să avem o reacție și la conducătorii auto care respectă legea și normele de comportament în trafic”, a declarat Babin.

Concursul este organizat pe întreg teritoriul țării, iar cei care doresc să participe trebuie să fie cetățeni ai R. Moldova, să dețină permis de conducere cu o vechime de cel puțin trei ani, să aibă un autovehicul înregistrat în țară și să nu aibă sancțiuni pentru încălcarea regulilor de circulație rutiere în ultimele douăsprezece luni.

Doritorii se pot înscrie la concurs prin completarea unui formular de pe situl oficial al MAI, pînă pe data de 31 august, iar pe 7 septembrie vor fi publicate listele participanților. Pe 13 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc tombola de extragere a premianților.

Cîștigătorii concursului vor fi premiați cu înregistratoare audio, acumulatoare, seturi de cauciucuri pentru automobil și materiale informative.

Concursul ”Șofer disciplinat 2015” este organizat de către MAI cu ocazia zilei transparenței poliției.

sursa: moldpres.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *