Actualitate

Mai multe BLOCURI de locuit din capitală n-au fost conectate la CĂLDURĂ din cauza gestionarilor fondului LOCATIV

Potrivit administrației „Termocom”, pînă la ora actuală circa 1000 de blocuri locative din Chișinău au primit agent termic.

„Echipele Termocom se află în teritoriu de ieri dimineață pentru a conecta blocurile la agentul termic, dar acest lucru depinde și de gestionarii fondului locativ, care trebuie să aibă pregătite un set de documente, inclusiv pașaportul tehnic. Unii dintre ei refuză, deocamdată, conectarea la agentul termic”, a declarat pentru NOI.md șefa serviciului de presă al „Termocom”-ului, Iulia Bogușevschi.

Bogușevschi a precizat că circa 350 de blocuri locative riscă să fie conectate mai tîrziu la agentul termic, din cauză că nu dispun de pașapoarte tehnice care atestă starea rețelelor inginerești. Pînă în prezent aproape 70 la sută din blocuri au obținut permise de conectare.

Amintim că primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a semnat dispoziția privind deschiderea sezonului de încălzire pe 12 noiembrie. În anii precedenți procesul de racordare a tuturor consumatorilor la rețeaua de agent termic a durat 2-3 zile.

SURSA: NOI.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *