Social

Mai multe camioane – blocate în postul vamal Cahul-Oancea: Nu este posibilă perfectarea camioanelor din cauza unei pene de curent electric

Mai multe camioane sunt blocate în postul vamal Cahul din cauza unei pene de curent electric în punctul de trecere a frontierei Cahul-Oancea. Astfel, potrivit Serviciului Vamal al Republicii Moldova, începând cu ora 05:00 nu este posibilă perfectarea actelor pentru camioane, scrie Ziarul de Gardă.

„În baza informației obținute de la omologii din România, începând cu ora 05:00 nu este posibilă perfectarea camioanelor din cauza unei pene de curent electric. La moment echipa tehnică lucrează pentru remedierea problemei, dar cu exactitate nu se cunoaște cât va dura procesul în timp”, transmite Serviciul Vamal.

Menționăm că la această oră în postul vamal Cahul staționează circa 10 camioane, care au fost perfectate și așteaptă să treacă spre control la partea română, iar alte circa 80 camioane staționează până la intrare în postul vamal, mai anunță reprezentanții Serviciului Vamal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *