Moldova

Mai mulți agricultori îi cer Maiei Sandu să examineze candidatura lui Alexandru Slusari la șefia Ministerului Agriculturii

„Apreciem înalt intenția Dvs, anunțată în repetate rânduri, ca în fruntea unor structuri importante ale statului să fie promovate persoane de înalt profesionalism și moral integre. În această ordine de idei, vă adresăm cu profund respect rugăminte producătorilor agricoli din raionul Ștefan Vodă de a fi examinată cu toată seriozitatea și obiectivitatea candidatura lui Alexandru Slusari la funcția de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în viitorul Guvern al Republicii Moldova”, se spune în declarația semnată de mai mulți producători agricoli.

Potrivit semnatarilor, Alexandru Slusari este o persoană bine cunoscută și respectată în mediul producătorilor agricoli cu mult timp înainte de a-și începe activitatea politică.

„Asta demonstrează că dl Slusari este de o perioadă lungă de timp și în mod dezinteresat legat de problemele agriculturii și ale mediului rural. Competența dumnealui, înaltul său profesionalism, cunoașterea până în cele mai mici detalii ale problemelor agriculturii și spațiului rural îi vor permite să exercite din prima zi de lucru funcțiile complexe. Aflarea dlui Slusari în funcția de ministru ar asigura elaborarea și implementarea fără tergiversare a multașeptatei Strategii Naționale de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural 2021-2030. Ne exprimăm încrederea că această candidatură este cea mai potrivită pentru funcția dată”, se mai spune în declarație.

Menționăm că anterior, vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, s-a arătat dezamăgit de decizia Maiei Sandu, de a-l înainta pe Igor Grosu la funcția de premier. Într-o reacție pe Facebook, acesta susține că nu a întâlnit un politician mai „cinic” decât șefa statului.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.