Social

Mai mulți lideri politici ai partidelor s-au întrunit la Președinție, la invitația Maiei Sandu. Despre ce au discutat

Mai mulți lideri politici ai partidelor extraparlamentare s-au întrunit luni, 8 mai, la Președinție, la invitația Maiei Sandu, pentru a discuta referitor la Adunarea Națională „Moldova Europeană”, planificată pentru data de 21 mai. Informația a fost confirmată de șefa direcției informare și comunicare cu mass-media, Mariana Buciuceanu, relatează Radiomoldova.md.

Astfel, potrivit unui comunicat al președinției, unul dintre subiectele întrevederii a fost necesitatea unificării eforturilor din partea forțelor politice proeuropene pentru ca Republica Moldova să devină stat membru al UE cu drepturi depline.

Președinta Maia Sandu a menționat că locul nostru este în familia europeană și depinde de toate partidele proeuropene ca aderarea la UE să devină un proiect de țară, susținut de către toți cetățenii noștri.

De asemenea, ea a subliniat că Adunarea Națională „Moldova Europeană” este un eveniment apartinic, al tuturor cetățenilor, indiferent de viziunile lor politice, la care se va spune într-un singur glas că decizia noastră suverană este de a ne integra țara în Uniunea Europeană.

Vă amintim că, la data de 21 mai, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc Adunarea Națională „Moldova Europeană”, în cadrul căreia Maia Sandu împreună cu reprezentanții Guvernului vor oferi un răspuns clar și răspicat celor care întreabă ce vor moldovenii. Evenimentul se va încheia cu adoptarea unei declarații, care să confirme susținerea cetățenilor pentru aderarea la Uniunea Europeană.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *