Social

Maia Sandu a felicitat echipa națională de fotbal: „Moldova, ești victorioasă când oamenii fac echipă unită”

Președintele Repuublicii Moldova, Maia Sandu a felicitat echipa națională de fotbal cu prilejul victoriei obținute în meciul cu reprezentativa Poloniei, în preliminariile Campionatului European din 2024, scrie Radiomoldova.md.

„Moldova, ești victorioasă când oamenii fac echipă unită! Ieri seara, Naționala Moldovei de fotbal a demonstrat în meciul cu Polonia că doar prin multă muncă, dedicare și luptă până în ultima clipă putem obține rezultate foarte bune. Putem inversa în favoarea noastră orice scor, putem capta atenția și admirația celor din jur. Felicitări antrenorului Serghei Cleșcenco și lui Ion Nicolaescu, care a devenit cel mai bun golgheter al Naționalei. Suntem mândri de voi!”, a spus Maia Sandu.

Menționăm că echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a obținut o victorie de senzație în meciul de marți, 20 iunie, cu reprezentativa Poloniei. „Tricolorii” s-au impus cu 3-2 și au urcat pe locul 3 în grupa E.

Selecționata Republicii Moldova va disputa următorul meci din preliminariile EURO-2024 cu reprezentativa Insulelor Feroe. Partida e programată pe 10 septembrie la Torshavn.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *