Politică

Maia Sandu, candidat la prezidențiale în România? Șeful PSD: „Sunt unul dintre susţinătorii Maiei Sandu şi ai unificării României Mari”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, despre scenariul unei candidaturi la prezidenţiale în România a Maiei Sandu, că este unul dintre susţinătorii unificării României Mari, dar „una e ceea ce ne dorim şi alta e realitatea”.

„Vreau să vă reamintesc că şi în 2024 sunt alegeri şi pentru funcţia de preşedinte în Republica Moldova, şi mai devreme decât în România. Sunt unul dintre susţinătorii Maiei Sandu şi ai unificării României Mari. Avem o criză de securitate în zonă şi trebuie să fim foarte atenţi la un întreg context. Una e ceea ce ne dorim sau considerăm că e corect şi alta este realitatea. Este un scenariu de lucru. Nimeni nu o poate împiedica pe doamna Maia Sandu. Eu o susţin cât pot de mult pe doamna Maia Sandu prin perioada şi mai dificilă prin care trece Republica Moldova, dar, de asemenea, facem parte din familii politice diferite”, a declarat Ciolacu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

 1. cum am mai spus si alta data aici :
  1 Prima data trebuie derusificata Basarabia !
  2.Sunteti siguri ca populataia actuala din Basarabia si-ar dori acest lucru intr-o majoritate confortabila( care sa nu fie pusa la indoiala la nivel international ?

  1. Impart aceasta opinie. Ar fi cel putin penibil, ca dupa unire sa se vada la CNN si BBC babe care sa spuna pe ruseste ca le e scarba de fascistii care vor doar sa le ia ograzile…

 2. Mare prostie din partea basarabenilor in primul rand.
  1) Romanii vor unirea in marea lor majoritate, chiar daca aduce daune pe termen scurt.
  2) Culmea, cei care in majoritate nu vor unirea sunt basarabenii, care, fiind atat de inapoiati (prosti), nu vad avantaje.
  Cum poti sa-i unesti pe prosti cu forta daca ei sunt atat de prosti si le place sa ii f*** gagauzii, transnistrenii si rusii ?
  Ce sa ceri de la niste… incuiati ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *