Actualitate

Maia Sandu convoacă Consiliul Suprem de Securitate. Care este motivul?

Pentru sâmbătă, 24 septembrie, Maia Sandu, a convocat ședința Consiliului Suprem de Securitate. Membrii CSS vor discuta despre securitatea regională în contextul războiului din Ucraina. Ședința va începe la ora 10:00. Reprezentanții Președinției anunță că vor reveni cu informații suplimentare pe parcursul zilei de sâmbătă.

Vă amintim că, timp de două zile, șefa statului, Maia Sandu, se va întâlni, în marja Adunării Generale ONU, cu partenerii noștri din toată lumea pentru a discuta cum răspundem, solidar, provocărilor economice și de securitate prin care trece astăzi planeta, cum asigurăm pacea, democrația și libertatea tuturor, transmite Realitatea.md.

Miercuri, 21 septembrie, Maia Sandu va susține în plenul Adunării un discurs, în care va prezenta opinia Republicii Moldova la acest subiect.

Menționăm că o delegație a Republicii Moldova, din care face parte și șefa statului, participă la deschiderea dezbaterilor generale ale sesiunii a 77-a a Adunării Generale a ONU. De asemenea, din componența delegației mai face parte și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *