Social

Maia Sandu, de Ziua Drapelului: „Să păstrăm unitatea pentru ca Moldova să devină un partener egal în familia țărilor europene libere”

Astăzi, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj de Ziua Drapelului.

„Drapelul Republicii Moldova – celebrat în fiecare an la 27 aprilie – ne unește prin sentimentul de mândrie de a ne fi născut pe acest pământ. Cu mândrie l-au cântat oamenii noștri de cultură. Cu mândrie l-au purtat înaintașii noștri când luptau pentru libertate, suveranitate și independență. Să porți tricolorul era un act de mare curaj și mândrie națională. Tot cu mândrie, sub drapelul Republicii Moldova, campionii noștri cuceresc lumea”, a declarat șefa statului. 

De asemenea, ea a subliniat că în anii de obținere a independenței, oamenii s-au unit sub tricolor, în virtutea dragostei de libertate și pentru viitorul copiilor.

„Să păstrăm unitatea pentru ca Moldova să devină un partener egal în familia țărilor europene libere. Moldova este Europa – suntem un popor pașnic și vrem să trăim la noi acasă în democrație și bunăstare. Este aproape ziua în care drapelul nostru va fi în rândul drapelelor statelor Uniunii Europene”, a conchis Președinta Maia Sandu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Uăi maMaia vezi că drapelul ăla nu e drapelul RâMa, este drapelul Întregii Națiuni Române!!!
    Nu vă mai kkți pe voi că ați inventat apa caldă că n-ați inventat nimic. Nu mai vindeți iluzii populației!!!
    Fără să îmi (mai) doresc neaparat asta, vă garantez că nu veți intra în UE ca „statul” RâMa. Singura voastră șansă este ReÎntregirea Neamului Românesc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *