Social

Maia Sandu, de Ziua Internațională a Copilului: „Suntem datori să le asigurăm o copilărie fericită, în care fiecare copil e liber să creeze și să-și realizeze visele și potențialul”

De Ziua Internațională a Copilului, șefa statului Maia Sandu a venit cu un mesaj. Președinta Republicii Moldova a punctat că astăzi, 1 iunie, la Summitul Comunității Politice Europene (CPE) vor discuta despre cum să ofere copiilor noștri un viitor neumbrit de amenințări, potrivit Moldova1.

„Cei mai importanți cetățeni ai planetei Pământ sunt copiii. Viitorul lumii este în mâinile copiilor. Dar viitorul copiilor este în mâinile noastre și acest viitor începe azi. Azi, la Summitul Comunității Politice Europene discutăm despre cum putem readuce și menține pacea și securitatea pe continentul nostru, astfel încât să oferim copiilor noștri un viitor neumbrit de amenințări. Suntem datori să le asigurăm o copilărie fericită, în care fiecare copil e liber să creeze și să-și realizeze visele și potențialul”, a declarat Maia Sandu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Oaia sandu vorbeste numai a proasta. Cate firme au fost invitate sa investeasca in rep Molvodka, cate facilitati le-a dat Oaia Sandu, astfel incat aceste firme sa vina si sa creeze locuri de munca?
    Raspuns: ZERO FIRME, ZERO FACITITATI
    100% GARGARA IEFTINA, COMUNISTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *