Actualitate

Maia Sandu: Miza acestor alegeri este foarte mare

Politiciana a menţionat, după ce şi-a exercitat dreptul la vot, că a votat pentru ca la conducerea ţării să vină oameni corecţi, scrie IPN.

„Am votat pentru a readuce încrederea oamenilor din Moldova că ţara noastră merită o şansă. Am votat pentru viitor. Am votat pentru ca să putem trăi cu demnitate acasă. Vreau să le spun tuturor alegătorilor să nu le fie frică, să vină astăzi la vot şi împreună să facem ordine în Republica Moldova. Noi am demonstrat că oamenii simpli, cu puţine resurse, dar cu bun simţ şi cu intenţii bune, pot face diferenţa. Haideţi să mai facem un pas, să mergem la vot şi să le demonstrăm corupţilor şi hoţilor că suntem mai mulţi”, a spus Maia Sandu.

Candidata a adăugat că optează pentru relaţii bune cu toate ţările şi că acestea trebuie construite pe respect reciproc.

Adresându-se către cetăţenii indecişi, Maia Sandu le-a spus că nimeni nu poate lua decizia în locul lor şi că, doar alegând un preşedinte, vor putea pe viitor să-i ceară socoteală. Dacă nu va învinge la scrutin, Maia Sandu zice că va respecta decizia alegătorilor, dar împreună cu alţi oameni oneşti va lupta ca lucrurile în ţară să se schimbe. 

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *