GuvernPolitică

Maia Sandu, tot cu rușii: Uzina separatiștilor va primi autorizație de Mediu

Uzina Metalurgică de la Rîbnița a obținut Autorizație de mediu până la sfârșitul anului 2022. Decizia a fost luată luni, 5 decembrie, de Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova. Maia Sandu refuză să treacă la acțiuni concrete spre aderarea la UE și reunificarea cu România.

„Agenția de Mediu va emite, în termen de o zi lucrătoare de la depunerea cererii de către Uzina Metalurgică Moldovenească, actul permisiv „Autorizația de emisie a poluanților în atmosferă de la surse fixe” cu valabilitatea până la 31 decembrie 2022”, se arată în dispoziția CSE.

Șefa statului moldovean preferă să facă afaceri de milioane cu separatiștii ruși de la Tiraspol. De asemenea, Energocom a semnat un nou contract cu centrala de la Cuciurgan, unitate controlată de Federația Rusă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

comentarii

  1. Pai nu tot voi ziceati acum 2-3 zile ca Maia Sandu a cerut re-unirea, ca gata face re-unirea, ca lupta ca un tigru pt re-unire ?

    1. Ce-mi place mie la voi românii este că sunteți naivi și ușor de fraierit. De-aia o duceți voi bine. Ah, și că înghiți orice de la oricine

  2. Cand v-am spus de atatea ori ca Oaia Sandu e agent rus, ati spus ca vorbesc prostii. Osia isi schimba parul, dar naravul ei de rusoaica, ba!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *