Actualitate

Mâine la Chișinău va fi marcată Ziua internațională a copiilor. Vezi care este programul activităților

Cu această ocazie, Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău va organiza în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” diverse concursuri de desen pe asfalt, experimente cu rachete explozibile confecţionate de copii, expoziţii cu lucrări ale copiilor din cadrul concursului municipal „Tânărul Plastician”, scrie IPN.

De la ora 10.00, în Grădina Publică va începe concertul de divertisment: „Ce bine e să fii copil”, după care, de la ora 12.00 şi până la ora 14.00, va fi organizat concursul de desen pe asfalt: „Zâmbet de copil”. În acelaşi interval, se vor desfăşura competiţii tehnico-aplicative. Programul se va încheia cu un recital susţinut de interpreţii Costi Burlacu şi Corina Ţepeş.

Activităţi de divertisment vor fi organizate şi în sectoarele capitalei, în parcul din Râşcani (ora 10.00-12.00), la Centrul Expoziţional „Moldexpo” (11.00-15.00), în faţa Magazinului „Unic” ( de la 11.30). În sectorul Ciocana programul festiv se va desfăşura în cadrul Direcţiei educaţie, tineret şi sport, de la ora 10.00, iar în sectorul Botanica sărbătoarea va începe la ora 15.00 în parcul „Valea trandafirilor”.

Peste o mie de copii aflaţi la evidenţa autorităţii tutelare teritoriale din Chişinău vor vizita Grădina Zoologică. 

SURSA: IPN.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *