Bună Dimineața

Mâine, va fi lansat episodul ZERO al filmului “LA HANUL MORŢII“

Scopul acestei echipe, pe care eu şi colegul meu Sandu Tarlev am avut onoarea să o formăm şi care s-a fortificat prin entuziasm şi fără interese materiale, a fost de a scoate la iveală un adevăr cutremurător. Un adevăr care până nu demult a fost ascuns nu se ştie de ce (deşi putem admite de ce!) de către unii reprezentanţi ai instituţiilor de drept…

Noi am decis să scoatem lucrurile la iveală după ce am constatat uimiţi că, din cauza indiferenţei sau reavoinţei acestora, aveau de suferit şi, în consecinţă, mureau tot mai mulţi oameni. Cu atât mai mult, cu cât tragicomedia era jucată perfect – în acelaşi timp, ni se spunea că reforma în procuratură, MAI şi justiţie se implementează cu succes.

Menţionez că filmul a fost finanţat din buzunarele fiecăruia dintre noi. Din acest motiv, dar şi din cauza riscurilor la care erau expuşi, unii dintre noi nu au rezistat… Alţii însă au avut curajul să lupte până la urmă. Le mulţumesc în egală măsură tuturor, înainte de a anunţa că mâine, pe site-ul TIMPULUI, va apărea episodul ZERO al acestui film. De ce “zero”, am să vă explic mai târziu. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *