Externe

„Majoritatea rușilor sunt oi proaste fără Putin”. Declarațiile incendiare a actorului rus Alexei Panin

Cunoscutul actor rus Alexei Panin, care din primele zile de război a condamnat agresiunea Kremlinului în Ucraina și regimul dictatorial al lui Vladimir Putin, a declarat că oamenii din țara sa nu ar putea trăi fără președintele rus.

Actorul a subliniat că în țările europene – Franța și Spania, totul va funcționa fără liderii lor. Dar nu în Rusia, pentru că majoritatea locuitorilor sunt „oi proaste”.

Panin a spus acest lucru într-un interviu pe canalul de YouTube „Who’s in Spain”. Vedeta a subliniat că patria sa nu este Putin. Artistul este sigur că în toate țările, cu excepția Rusiei, viața va decurge normal.

„Imaginați-vă Franța sau Spania. Acum eliminați liderii și mașina statului, totul va funcționa în continuare independent”, a menționat Panin.

Cu toate acestea, în Rusia, a spus el, locuitorii au încredere doar în Putin și nu-și imaginează un alt președinte. Populația Rusiei crede că, cu un alt conducător, statul lor nu va putea funcționa.

„Rusia nu s-a schimbat niciodată. Întotdeauna au existat boieri și negri”, a spus actorul.
El a citat și exemplul personajului Sharikov din romanul lui Mihail Bulgakov „Inima câinelui”.

„Din păcate, majoritatea celor 140 de milioane sunt o turmă de oi. Cei care gândesc puțin se îneacă în aceste 140 de milioane”, a conchis artistul.

Panin a criticat și manifestările de Ziua Victoriei din Rusia, numind-o o sărbătoare a patosului și ostentației. Potrivit acestuia, tancurile de la paradă nu vor apăra patria, ci vor ucide oameni în alte țări.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


1 comentariu

  1. Au fost 140 de milioane prin 2018 poate. Acum daca sunt 130.
    Binenteles ca diferenta nu sunt doar mortii ci mai ales cei care au ales exilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *