Externe

Mamă a 55 de copii, condamnată la 50 de ani de închisoare pentru că a ordonat uciderea soţului

Flordelis a fost găsită vinovată şi de tentativa de otrăvire a lui Anderson do Carmo cu cianură cel puţin de şase ori înainte de a renunţa la această metodă şi a aranja ca soţul să-i fie ucis, conform The Guardian.

Do Carmo, în vârstă de 42 de ani, a fost împuşcat de mai multe ori în iunie 2019, când revenea la casa în care cei doi locuiau împreună cu cei 55 de copii ai lor – biologici şi adoptivi, la periferia oraşului Rio de Janeiro, notează News.ro.

Alte patru persoane, iniclusiv un fiu biologic şi unul adoptiv, au primit pedepse cu închisoarea în acest an.

La proces, avocaţii lui Flordelis au afirmat că femeia nu ştia de crima comisă de oameni care voiau să o protejeze de abuzuri sexuale şi fizice comise de soţul ei.

Flordelis, în vârstă de 61 de ani, s-a născut şi a crescut în Jacarezinho, favela din Rio unde a început să cânte în anii 1990, şi l-a cunoscut pe Do Carmo, care era cu 16 ani mai tânăr decât ea, atunci când el era adolescent.

Cuplul a înfiinţat împreună o biserică şi a devenit celebru pentru imensa familie – 55 de copii, cei mai mulţi adoptivi.

Mii de oameni frecventau cele nouă biserici în care cânta Flordelis şi femeia apărea la televiziune ca un exemplu de mamă devotată.

Ea a devenit parlamentar în 2018, însă şi-a pierdut imunitatea parlamentară în iunie 2021, ceea ce a deschis calea judecării sale în cazul uciderii lui Do Carmo.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *