Social

Mama care și-a abandonat bebelușul în scara unui bloc din Bălți – găsită de poliție

Mama care și-a abandonat bebelușul de opt luni în scara unui bloc de locuit din Bălți a fost identificată. Aceasta s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 22 de ani din Tighina.

Potrivit poliției, tânăra a recunoscut că a lăsat copilul în scara blocului din motiv că acesta este bolnav, iar ea mai are la întreținere un alt copil minor și nu se descurcă cu ambii, potrivit Unimedia.

Ulterior, poliția a pornit o cauză penală pe acest caz în temeiul art.163 al.1 Lăsarea în primejdie, se pedepseşte cu amendă în mărime de până la 550 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani.

Vă amintim că un bebeluș a fost abandonat în scara unui bloc de locuit din Bălți. Poliția a fost sesizată despre acest incident în data de 3 decembrie. Conform informațiilor oferite de ofițera de presă, Eugenia Molceanova, minorul a fost internat la Spitalul Clinic din Bălți, iar poliția în comun cu organele competente stabilesc toate circumstanțele dar și părinții acestuia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *