Actualitate

Mama eroină. O tânără a murit după ce s-a aruncat în fața unei mașini pentru a-și salva soțul și copilul

O tânără de 26 de ani din Rusia a murit după ce s-a aruncat în fața unei mașini scăpate de sub control pentru a-și salva soțul și fiul în vârstă de 2 ani.

Anastasia Lyakhanova, în vârstă de 26 de ani, dintr-un oraș situat în regiunea Nijni Novgorod, își ducea vineri fiul în vârstă de doi ani la creșă când a avut loc accidentul, scrie The Sun.

Înainte de impact, familia își făcea drum de-a lungul unei șosele aglomerate, acoperită de zăpadă, aceasta fiind singura lor rută către creșă. Imaginile de la fața locului arată că nu exista trotuar pe drum.

În timp ce mergeau, o mașină a pierdut controlul în timp ce intra într-o depășire și a derapat în direcția celor trei.

Martorii oculari au spus că Anastasia a văzut mașina care se apropia și s-a aruncat în fața soțului său Dmitry și a copilului lor pentru a prelua toată forța impactului.

”Și-a acoperit soțul și copilul cu trupul ei”

„A luat greul loviturii și și-a acoperit soțul și copilul cu trupul ei”, a relatat ziarul Komsomolskaya Pravda.

Serviciile de urgență au ajuns repede la fața locului, dar Anastasia a murit în scurt timp. Soțul și copilul nu au fost grav răniți și se află în stare bună.

Martorii povestesc că l-au văzut pe soț plângându-și soția la căpătâiul acesteia.

Poliția a anunțat că șoferul, un bărbat în vârstă de 67 de ani, este cercetat pentru neglijența care a cauzat moartea. El va fi condamnat la închisoare de până la cinci ani.

The Sun 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *