Culinar.md

Mâncare de vară

Acestea fiind spuse, aveți nevoie de:

1 kg de ardei gras

1 kg de roșii

o ceapă mare

2-3 linguri ulei de măsline

caș de oaie (opțional)

sare, piper, busuioc, cimbru

Preparare: 

Se toacă ceapa și se pune la călit 2-3 minute. Ardeii se spală, se curăță și se taie mărunt.

Roșiile se spală, se opăresc și se decojesc. Se toacă mărunt și se adaugă peste ceapă. Se lasă pe foc încă 2-3 minute, după care se adaugă și ardeii. Nu este necesar să lăsăm mâncarea să fiarbă prea mult, 15 minute fiind absolut suficiente.

Înainte cu 2 minute de a fi gata, se adaugă brânza tăiată cubulețe. Aceasta se va topi frumos și va da mâncării un gust special. Desigur această etapă poate fi omisă, totul va fi grozav de bun oricum.

sursa: valentinbosioc.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *