Mâncare de vară
Acestea fiind spuse, aveți nevoie de:
1 kg de ardei gras
1 kg de roșii
o ceapă mare
2-3 linguri ulei de măsline
caș de oaie (opțional)
sare, piper, busuioc, cimbru
Preparare:
Se toacă ceapa și se pune la călit 2-3 minute. Ardeii se spală, se curăță și se taie mărunt.
Roșiile se spală, se opăresc și se decojesc. Se toacă mărunt și se adaugă peste ceapă. Se lasă pe foc încă 2-3 minute, după care se adaugă și ardeii. Nu este necesar să lăsăm mâncarea să fiarbă prea mult, 15 minute fiind absolut suficiente.
Înainte cu 2 minute de a fi gata, se adaugă brânza tăiată cubulețe. Aceasta se va topi frumos și va da mâncării un gust special. Desigur această etapă poate fi omisă, totul va fi grozav de bun oricum.
sursa: valentinbosioc.com
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!